Гонзо: До 15-ти март съм технически директор на БФС!

0
-
-

Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата „Пътят на таланта“, като по време на пресконференцията бе попитан за кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС, както и дали той лично би се кандидатирал.

„Събрали сме се за друг повод, не желая да коментирам друго. Много от хората не знаеха какво правихме за тези две години. Това е целта, а кой ще се кандидатира за президент? Конгресът е на 15 март. Дотогава има вода да изтече. Димитър Бербатов е от 2,5 години е кандидат за президент на БФС. Аз съм технически директор на БФС и до 15 март ще бъдат такъв“, каза Иванов.

„Нашата мисъл е да променим мисленото на всички треньори, защото това е дълъг процес. Убеден съм, че следващата година всички национални отбори ще бъдат на различно ниво. Трябват ни още 3-4 години, за да се види резултатът от този труд“, заяви той по повод книгата.

„Всички, които се занимават с футбол, носят отговорност за националния отбор. Треньори, директори. Всички, които се занимаваме с футбол, имаме вина за състоянието на националния отбор“, заяви той.

БФС с позиция по казуса “Касабов”!

loading...