Геният на Ел Маестро „проработи“ и с Фаетон

0
matias faeton
Снимка: cska.bg

Един от най-добрите футболисти на ЦСКА-София – Матиас Фаетон – ще пропусне първия полуфинал за Купата на България с Ботев Пловдив. „Червените“ са домакини на „канарчетата“ в сряда, а французинът е наказан за срещата след поредното „гениално“ решение на Ел Маестро. Треньорът на „армейците“ остави Фаетон на пейката срещу Пирин, за да не рискува той да получи жълт картон. Същото беше решението на сърбина и по отношение на друг застрашен да пропусне полуфинала – Джонатан Линдсет.

Останали без двамата си що-годе най-добри футболисти, ЦСКА-София изпита трудности срещу „орлетата“ и на почивката резултатът беше 1:1. Това накара Ел Маестро да пусне в игра и Фаетон, и Линдсет, а първият получи жълт картон и отпадна, правейки за смях стратегията на Ел Маестро. Отделно пък ЦСКА-София загуби от Пирин.

Към днешна дата застрашен от наказание вече е и Фернандо Каранга. Бразилецът получи четвърти жълт картон в мача с Пирин. Същата е ситуацията и с още трима – Тибо Вион, Емануел Шакич и споменатият по-горе Линдсет./ „Мач Телеграф“