Египтяни напират за голмайстора на ЦСКА-София! „Червените“ се мръщят на 2 милиона

1
Снимка: cska.bg

Един от най-титулованите отбори в света – египетският Ал Ахли, е приготвил оферта за нападателя на ЦСКА-София Али Соу. Информацията е на медиите в родината на голаджията – Гамбия, цитирани от „Меридиан Мач“.

Парите, които са приготвили от Кайро за подписа на Соу обаче не удовлетворяват българския клуб. Става дума за сума около 1 милион евро (2 милиона лева), докато на “Българска армия” искат поне 500 хиляди евро (1 милион лева)повече.

Преглед във входящите трансфери на Ал Ахли показва, че милион е таванът за трансфери през този сезон. За такива суми са били привлечени Алиу Диенг от МК Алжер и Афша от Пирамидс. В историята на Ал Ахли рекордната покупка е Хусеин Ел Шахат от Ал Аин, привлечен за 4 350 000 евро през 2018 година.

Преговорите обаче продължават и двата клуба могат да сближат позициите си и да се стигне до трансфер. Интерес към Соу има и от САЩ, като там предложената сума е по-висока.

Треньорът на „червените“ Милош Крушчич разполага с цели петима футболисти за върха на атаката в лицето на Тони Уот, Евандро, Томи Юрич, Али Соу и новото попълнение Ахмед Ахмедов.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Петков
Петков
7 месеци по-рано

Ураа. Нека се маха. Без него ще е по добре ЦСКА