Джони Велинов: ЦСКА играе най-хубавия си футбол при Белчев!

0
-

Легендата на ЦСКА – Джони Велинов – изрази мнение, че ЦСКА-София е направил добър избор, поставяйки Стамен Белчев на треньорското кресло в първия отбор.

„Аз и преди съм казвал, че когато няма резултати, смяната на един треньор винаги стои на дневен ред. За мен Стамен Белчев е един от най-добрите треньори в България. Не съм човекът, който да каже дали това бе подходящият момент, или трябваше да се случи по-рано (уволнението на Ел Маестро б.р.). Правилното за мен тук е изборът на Стамен Белчев. На нас ни остана едва ли не само Купата. Мисля, че ще ги вдигне още за мача в сряда“, сподели бившият вратар пред „Мач Телеграф“. Велинов допълни, че според него Белчев трябва да получи кредит на доверие и да продължи да води ЦСКА-София и в бъдеще.

„Ръководството взема тези решения, но го казвам пак – за мен Стамен Белчев е един от най-добрите треньори в България. Той сам го е доказал. При него отборът играе един най-добрия си футбол, така че аз съм „за“. Има си ръководство, което да вземе крайното решение, но за мен лично заслужава да остане начело на отбора за по-дълго време“.

Стамен Белчев прави важна промяна