“Червена” легенда: Превъзхождаме ги във всичко! Не Кайседо, а целят отбор ще извоюва победата

0
-

„Преди всеки такъв мач говорим едно и също”, призна легендата на ЦСКА Георги Велинов пред „Мач Телеграф”. „Моментната форма и на двата отбора е добра. Но и да има разлика, то тя не е от съществено значение за дербито. Виждали сме го доста пъти. Не знам как са получава, но не се знае кой в фаворит в тези дербита. При Левски има надигане, вижда се. За мен обаче ЦСКА е по-подготвеният и по-добър отбор”, категоричен е любимецът но Сектор Г от 80-е и началото на 90-те години.

„Не мисля, че само Кайседо ще бъде ключовата фигура в този двубой. Напротив, целят отбор ще извоюва победата. Това се видя срещу Локомотив Пд. Надявам се, че ще повторим този мач и в неделя. Освен това се надявам да стане и хубав двубой, да има повече голове. Всички искаме до видим качествен мач. Вярвам, че скоро време срещите ще бъдат такива, каквито хората ги помнят от мое време. Нищо, че има толкова чужденци и в двата отбора. Просто хората имат нужда от това. Какво ли не ни се събра – пандемия, а сега и война”, продължи Джони, както го наричат феновете.

“Във всички линии превъзхождаме Ловски като играчи – вземете, която искате. Защитата, халфовете ни също са по-снажни и мощни от техните. Освен това играчите трябва да се раздадат и заради публиката, която що очаква от тях победата. Феновете заслужават такъв подарък”, заяви Велинов.

Според него обаче този мач не може да бъде решаващ в никакво отношение и за двата отбора.

“В никакъв случай победата няма да означава титла. Напротив, от тук ще следват много финали за ЦСКА. Но това ни в заложено в кръвта. Всеки път трябва до се играе само е мисъл за победа, независимо с кой се играе”, отчете бившият национал.

Велинов е категоричен, че ЦСКА не губи нищо от отсъствието на новите си попълнения Гарсен и Мерено.

„Няма да липсват, защото все още не са влезли в час. Тепърва ще чакаме от тях да покажат защо са привлечени”, завърши легендата на “червените”.

loading...
#
предишна статияНационалите по футзал с престижна победа над Кипър
Следваща статияИлиан Илиев се завръща на пейката и предупреди за Пирин! “Орлетата” искат възходът да продължи (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)