Биляна готова да прости изневярата на Божигол

0
768x432 28

Биляна Дол май е готова да прости на Валери Божинов! Самата тя загатна за тази възможност малко след своя рожден ден.

„Засега не мога да кажа нищо… времето ще покаже (дали ще се съберем с Валери) – обясни Биляна Дол ексклузивно за „България Днес“ – Като цяло, Валери е един много добър и качествен човек.“

В неделя сръбската красавица навърши 44. След раздялата на годината футболистът сюрпризира доскорошната половинка с много романтично послание в инстаграм.

„Честит рожден ден, котенце. Желая ти всичко най-добро“, бяха думите на нападателя. Те бяха гарнирани със сърчице. Няколко минути по-късно Биляна отговори на пожеланията с любопитни емотикончета – учудване, намигване, целувка и сърце.
Специалисти в интернет комуникацията отбелязаха как Божинов е искал да отправи специално послание. Много по-интригуващ е отговорът на Биляна. Тя е приела като подадена ръка думите и емотиконите.

Раздялата между светска двойка №1 в България се случи преди две седмици. Тя беше официално обявена от Биляна. Сръбкинята публикува ударно послание социалните мрежи.

„С Валери вече не сме заедно. За съжаление настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта – написа Биляна. – Бях до него, когато падаше и се опитваше да се върне на върха. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена. Повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол.“

Сръбкинята замина за Белград, след това мина през Швейцария, а в момента се пече в испанския курорт Марбея.

Тя се отдаде на купон покрай своя рожден ден и не пропуска да покаже перфектно тяло в инстаграм.

През последните дни двамата изтриха всички свои общи снимки от социалните мрежи. Те прекараха заедно почти четири години. В тях Биляна следваше из целия свят футболиста, като остана с него няколко месеца в Китай. Нямаше притеснения да живее и във Враца, където Валери Божинов най-вероятно ще поднови своята кариера. Нападателят все още няма подписан договор с местния „Ботев“. Той не беше в състава на тима за гостуването на „Витоша“ (Бистрица) снощи. Голмайсторът се възстановява от контузия в София.