Първа победа за Синиша в битката с левкемията!

0

Наставникът на Болоня Синиша Михайлович премина без усложнения първия 5-дневен курс на лечение с химиотерапия, обявиха от италианският клуб.

Наскоро 50-годишният сърбин беше диагностициран с остра левкемия и е настанен в болница в Болоня, като ще остане там поне в следващите три седмици.

Носителят на КЕШ не спира да поддържа връзка с отбора, като от болничното си легло гледа на живо през интернет тренировките на тима.

“Приех много тежко новината – коментира бившият треньор на Синиша – Люпко Петрович. – Жал ми е, че толкова млади хора страдат на тези години. Миха играеше в Борово в Трета лига. Исках да го взема в Осиек, но нещата се усложниха. После отидох във Войводина и със спортния директор Миша Косанович го взехме. Тогава заедно станахме шампиони, а с Цървена звезда спечелихме и КЕШ. Нас ни свързва много силна емоция, той е мое дете по някакъв начин. Той беше безобразен и опак играч. Ако някой го удареше, връщаше му двойно. Мисля, че ще води храбра битка с болестта, защото е много силен и ще победи”.