Белия: Дано дойдат нови, водим преговори! Играем все по-добре и по-добре (ВИДЕО)

0
nikolai kirov
Снимка: beroe.bg
- -

Старши треньорът на Берое – Николай Киров – говори пред клубната камера след контролата с Ингулец и края на лагера в Турция. Ето сподели той:

„Двамата нови беше важно да дойдат преди края на лагера, за да изиграят тази контрола. В добро състояние са, могат да помогната веднага. Тепърва ще се опознаваме.

Винаги трима-четирима човека получават травми по време на подготвителен лагер. Това са нормални неща. Проблемът е, че бяхме доста малко като група и трима-четирима са доста голяма част от отбора. Хубаво е, че травмите са леки. Надявам се в петък за последната контрола всички да са на линия.

Надявам се да пристигнат нови попълнения в България. Водят се преговори. Надявам се присъединят още нови, за да направим конкуренцията на всеки пост еднаква. Това е важно. Ако се изпълни на 100 процента това, което сме замислили, на всеки пост ще има по двама човека, които да са в конкуренция.

Във всяка контрола стояхме все по-добре и по-добре. Все повече започнаха да се изпълняват изискванията, които имаме за водене на играта, което е добре. Това трябва да продължи като положителен аспект и в официалните двубои“.

loading...
предишна статияАдвокатът на Алвеш ще поиска освобождаването му под гаранция
Следваща статияЛа Лига не позволи на Барса да подпише нов договор със защитник