Бадр Хари иска време от GLORY, за да време решение за оттеглянето си

291829245 161020623118952 2242933382003321706 n
-
-

Все още не е напълно сигурно, че Бадр Хари ще се оттегли от кикбокса

Мароканската звезда споделил пред GLORY, че има нужда от време, за да помисли за следващия си ход. 37-годишният Хари претърпя 5-та поредна загуба срещу Алистър Овърийм през миналия уикенд в Арнем, Нидерландия. 

След двубоя Хари каза пред публиката, че сериозно обмисля да се откаже и вероятно няма да се върне. От GLORY не бяха наясно с това. Скот Рудман, който е главен изпълнителен директор на GLORY сподели, че са готови да дадат почивка на Хари.

„Говорих с него в неделя сутринта. Той иска малко време да помисли. Това е добре. Има много топ спортисти, които се завръщат по-силни след такъв период. Ние уважаваме избора му и се надяваме, че той ще продължи. 

 

Не е изненадващо, че той обмисля да се пенсионира предвид последните си загуби. Той загуби повечето от тези битки поради лош план за игра или дребни грешки. Така че разбирам разочарованието му.

 

Може да е погрешно разбиране, че GLORY може да принуди бойците да излязат на ринга. Те го правят напълно доброволно. Ние никога не ги принуждаваме да се бият. 

 

Те го правят заради паричната награда, заради съперничеството, заради феновете и заради славата. Така че няма проблем, ако Бадр си вземе почивка.“, сподели Рудман.