БФС благодари на МВР, ГДНП и СДВР за действията им около сблъсъка ЦСКА 1948 – ЦСКА-София

0
cska fenove 3
Снимка: cska.bg
-
-

БФС изказва благодарности към МВР, ГДНП и СДВР за това, че не допуснаха ексцесии преди, по време и след края на мача ЦСКА 1948 – ЦСКА-София, игран в Бистрица. Ето какво написаха от футболния съюз на официалния си сайт:

Българският футболен съюз изказва благодарностите си към ръководството на Главна дирекция „Национална полиция“, на Столичната дирекция на вътрешните работи, и към всички служители на МВР, обезпечили по безупречен начин обществения ред по време на двубоя от 23-ия кръг на ППЛ между ФК ЦСКА 1948 и ПФК ЦСКА-София ЕАД на 12 март т.г.

Въпреки предварително изразените опасения във връзка с мястото за провеждане на срещата, усилията на органите на реда и професионалната им работа бяха ключови за безпроблемното протичане на мача, като по този начин бяха запазени и принципите на равнопоставеност и реципрочност между клубовете от Първа професионална лига.

БФС подчертава удовлетворението си, че дългогодишната съвместна работа между съюза и МВР отново даде добър резултат. Сигурни сме, че успешното сътрудничество на институциите ще продължи и занапред.