Президентът на Монтана: Въпросът е какво ще правим занапред! Едно са очакванията, друго са реалностите

0
-
-

„От Монтана може да се очаква всичко“, заяви президентът на клуба Румен Панайотов в навечерието на домакинството на Марек.

„Едно са очакванията, друго са реалностите. Сполетяха ни проблеми от различен вид. Сега ги няма Иван Михов и Стоян Предев. Дълготрайно контузен е Сергей Георгиев. Преди месец и половина си тръгна Крис Гади…“, продължи пред „Мач Телеграф“ Панайотов.

Монтана, чийто състав е един от най-класните във Втора лига, заема 9-ото място. В изминалите 14 срещи „сините“ записаха 5 победи и 5 загуби, а равенствата на отбора са 4. Отборът е с актив от 19 точки, на 8 от четвъртата позиция, която дава право на участие на бараж за влизане в елита.

„Каквото и да се е случило вече от началото на сезона, е в миналото. Сега гледаме напред. Играем мач за мач, както се казва. Според мен мястото на Монтана е в Топ 4. Но въпросът е какво ще правим ние занапред“, продължи Панайотов.

„Сега ни предстои мач с Марек. Естествено, че излизаме за победата. Не искам да коментирам състоянието на съперника. Важно е ние в каква форма сме“, завърши президентът на Монтана.