Новият треньор на ЦСКА-София решава бъдещето на шестима

0
cska otbor
-
-

Съдбата на 6 играчи на ЦСКА-София зависи от бъдещия треньор на отбора. Името на специалиста, който ще води червените през идния сезон, ще бъде обявено през следващата седмица. След неговото назначение той ще има дискусия с ръководството на клуба по отношение качествата и перспективите на всеки един от футболистите. Новият треньор ще каже мнението си относно това кои състезатели може да бъдат продадени или преотстъпени и чии договори няма да бъдат подновени. С изтичащи контракти са Лое и Барт, които вчера останаха резерви в дербито с Левски. И двамата бяха предимно на пейката през сезона. Те имат опции за удължаване на контрактите, но дали ще бъдат активирани зависи от думата на новия наставник.

Един от другите футболисти, чието бъдеще на “Армията” е неясно, е Александър Дюлгеров. Неговият договор не изтича, но въпреки това може да се стигне до раздяла, предвид че изявите му не бяха на висота. Универсалният бранител пропусна последния месец от сезона заради счупен пръст на крака. Лое, Барт и Дюлгеров ще са трима от шестимата играчи на червените, чието бъдеще ще се дискутира обстойно след края на сезона.

След двубоя с Берое на 20 май всички служители в ЦСКА-София излизат в двуседмична отпуска, а работата се подновява на 4 юни. На 8-и (петък) пък се очаква да стартира лятната подготовка на отбора. Първите десетина дни ще са в Панчарево, а в средата на месеца отборът лети за Австрия. Там го очакват редица контроли с престижни съперници. Първият официален двубой на ЦСКА-София за новия сезон ще е на 12 юли (четвъртък) – за Лига Европа.