Академик Бултекс с по-голям бюджет през новия сезон

0
AKADEMIK BULTEKS

Треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов коментира информациите за финансови проблеми в клуба. Той съобщи и новината, че от следващия сезон основният спонсор е обещал по-голям бюджет.

„Нямаме никакви финансови проблеми, това тръгна от едно мое изказване, беше взета една много малка сума назаем, за да се изплатят навреме заплатите на играчите. Сумата беше много малка, имаме добра стабилност от нашите спонсори Бултекс 99 и община Пловдив. Веднага щом спонсорите разбраха, реагираха, дори ни настаниха на отлично място в Правец. В нашия клуб никога не сме имали забавяния към играчите, никога не сме завършвали сезона със задължения,“ заяви Николов.

„Ние отдаваме голямо значение на този малък финал. Но имаме естествено мисли за следващия сезон,“ продължи Николов и каза интересни новини за следващия сезон: „Имахме разговори с основния спонсор, който ни увери, че ще има увеличение на бюджета, говорихме с някои играчи, които ще останат. Бачев, Ваклинов, Михайлов имат договори, Мартин Дурчев и Адриан Секулов са казали, че остават. Следващата ни най-голяма цел е да задържим Димитър Димитров“, добави той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук

Enter Captcha Here : *

Reload Image