ЦСКА с последен напън за полузащитник на Реймс

0

ЦСКА-София ще направи последен опит да привлече халфа на Реймс Хасан Камара. „Червените“ имат интерес към футболиста и го следят в последните два месеца, като на първо време трансферът пропадна или поне се отложи във времето, пише „Меридиан мач“. Дефанзивният полузащитник е сочен за заместник на Кристиян Малинов, към когото има сериозен интерес от чужбина. Националът може да замине скоро по примера на Антон Недялков, който бе привлечен от ФК Далас.

Гриша Ганчев с умопомрачителни инвестиции в базите! Градят „Армията“ сектор по сектор, Панчарево с пълна промяна

Хасан Камара е собственост на Реймс, а през миналия сезон е играл под наем в Кретей, който е в трета дивизия на Франция. Футболистът е юноша на Тулуза, а е играл още и в Шатору.

Стоичков: ЦСКА не е хранилка! Красен Кралев направи всичко необходимо ЦСКА да получи своя дом

Камара е 23-годишен и трансферната му цена се оценява на 300 000 евро от специализирания сайт transfermarkt. Ако ЦСКА не успее да привлече сега гамбиеца, който има френски паспорт, ще направи всичко възможно да го вземем през лятото. Камара получи първата си повиквателна за националния отбор на Гамбия през март 2017 година.

Българското започва да се губи на „Българска армия“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]