Гриша Ганчев с умопомрачителни инвестиции в базите! Градят „Армията“ сектор по сектор, Панчарево с пълна промяна

0
-
-

Ръководството на ЦСКА планира да направи поетапна реконструкция на „Армията“. Идеята на клуба е да върви сектор по сектор, докато не преобрази напълно стадиона. Червените до голяма степен са наясно със своя проект за съоръжението, но той ще извърви дълъг път, докато бъде одобрен от всички институции, пише „Тема спорт“. Инвестициите ще бъдат повече от внушителни, а „Армията“ ще придобие напълно модерен вид. Планът е стадионът да може да приема поне мачове от груповата фаза на евротурнирите.

ЦСКА-София отърва голям конфуз в Испания

Намеренията на ЦСКА, свързани с Панчарево, пък са не по-малко сериозни от тези за „Армията“. Там ще се събори старото стрелбище, което е в много тежко състояние. На негово място ще се вдигне общежитие за школата, което ще включва ресторант, както и модерна фитнес зала. Момчетата от ДЮШ ще са изцяло базирани там, като ще учат и тренират в Панчарево.

Етър става сателит на ЦСКА, Гриша Ганчев налива 1 милион

Ще има и още нови терени, като на този етап тяхната бройка е три. ЦСКА е планирал да въведе и специална тренировъчна система, заимствана от големите западноевропейски клубове. Тя ще заема сериозна площ.

Перлата на ЦСКА е в България

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]