ЦСКА-София отърва голям конфуз в Испания

0
-
-

ЦСКА се измъкна от конфузна ситуация за лагера си в Испания, пише 7dnifutbol.bg. “Червените” обявиха шест контроли, които трябва да се изиграят в района на Марбея, но още първата от тях е била пред провал.

По предварителна програма на 25 януари съставът на Стамен Белчев трябваше да се изправи срещу лидера в шампионата на Русия Локомотив (Москва). Спарингът обаче явно отпада, защото датският Олборг обяви, че на тази дата ще се изправи срещу ЦСКА. От лагера на “червените” все още няма потвърждение за промяната. Десетият в скандинавският шампионат ще има кратък лагер в Испания, в който ще изиграе само две контроли и първата от тях ще е срещу “армейците”.

Според обявената програма на 28 януари, ЦСКА ще се изправи срещу китайския Дзянсу Сунин, воден от италианския специалист Фабио Капело. В редиците на тима личат имената на бившия футболист на Челси – Рамирес, закупен за 27 милиона евро и на Алекс Тайшейра, който премина в китайския отбор от Шахтьор Донецк за сумата от 50 милиона евро. На 30 януари армейците ще се изправят срещу тима на Ивелин Попов – руският Спартак Москва. Последната проверка на ЦСКА в Испания е на 2 февруари срещу украинския гранд Динамо Киев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]