Етър става сателит на ЦСКА, Гриша Ганчев налива 1 милион

2

Етър ще бъде сателитен отбор на ЦСКА-София. Двата клуба ще поддържат близки отношения, като причината за това е назначението на Красимир Балъков. В тима от Велико Търново ще се обиграват по-младите и ненужни играчи в големия клуб. Припомняме, че от ЦСКА-София вече харизаха двама футболисти на Етър – Никола Колев и Пламен Гълъбов. При тяхна продажба пък, клубовете ще си поделят по 50% от трансферната сума.

В същото време босът на червените Гриша Ганчев ще помага и финансово на Етър, твърдят източници от старопрестолния град. Според неофициална информация той ще налива по 1 милион лева на година. Това разбира ще става по точно определена схема, без фирмите на Ганчев да участват директно в нея. Тези пари са напълно достатъчни за Етър, след като за приходната част на бюджета там помага и местната община и други по-малки спонсори.

По този начин ще може да се плаща и високата заплата на Балъков, която според родни медии ще бъде в размер на 10 хиляди евро месечно. Любопитен факт е, че преди години в ПСФК Черноморец Балъков получаваше много повече пари. Тогава той се разписваше срещу 100 хиляди лева на месец.

Неговият проект в Бургас претърпя провал. Сега обаче всички очакват той да е месията във Велико Търново. Дали ще успее да се справи с новото предизвикателство, ще стане ясно в следващите месеци и години. Гениалният халф бе невероятен футболист, но на този етап не оставя някаква сериозна следа като ръководител.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

Ето защо гони всички бивши Левскари от Етър , беше близко до акъла , стари мастии в нов бордей !

йбк
йбк
6 години по-рано

Кой тъпак е измислил тая идитщина