Новият в Ботев поиска Купата

0
Бразилският нападател Диого Кампос се появи вчера на базата на Ботев Пловдив в Коматево, но не излезе за първа тренировка. Той дойде в Града под тепетата в четвъртък вечер след известни проблеми с документите на летище София, заради които бе задържан.

Ботев (Пд) започна с 25 футболисти, но без нов

Днес Кампос ще мине обстойни прегледи, след които ще стане ясно дали ще подпише. Очаква се това да се случи в понеделник, като срокът на контракта ще е за 2,5 години.
„Много съм щастлив, че съм в Ботев. Смятам, че бързо ще се адаптирам с помощта на другите бразилци. Идвам да помогна на отбора. Искам да спечелим Купата на България, защото Фелипе Бризола вече ме запозна, че ще играем полуфинал“, заяви Кампос.
„Надявам се да мина успешно прегледите и да подпиша договора си с Ботев, за да започна да тренирам с отбора“, каза нападателят, който изгледа тренировката на новия си отбор.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]