ЦСКА пред раздяла с Бумал

0
-
-

ЦСКА е на път да раздели пътищата си и с Петрус Бумал. Вътрешният халф е получил предложения от елита на Франция и Русия. Освен това 24-годишният полузащитник неведнъж заяви през пролетта, че се надява да продължи развитието си в друг клуб. Така армейците обмислят как да процедират с Бумал, като по-скоро ще се стигне до раздяла с него. На този етап камерунецът не е започнал подготовка с отбора и не е ясно, дали това изобщо иде се случи. Близки на халфа твърдят, че той ще премине в друг отбор.

ЦСКА пък чака другия вътрешен халф Рубен Пинто директно на лагера в Австрия. Оставането му в клуба и за следващия сезон обаче не е на 100% сигурно. Той е преотстъпен до 30 юни от португалския Беленензес. Главният мениджър Стойчо Стоилов обяви в понеделник, че освен Руй Педро ще има и други напускащи играчи, които са в процес на доуточняване.

С оглед неясното бъдеше около двойката полузащитници Бумал и Пинто ЦСКА вече е влязъл в преговори с футболисти на техния пост. Според информация на „Тема Спорт“ червените имат сериозен интерес към Александър Цветков (26 г.) от Черно море. Той изигра силен сезон във Варна, което доведе и до запитване от чешкия гранд Спарта Прага. Цветков имаше предложение и от Левски, но го е отхвърлил. В момента той е на почивка във Франция, като до края на седмицата се очаква да бъде ясно в кой клуб ще играе през следващия сезон.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК