Цветкович готов за игра

0

Сръбският десен бек на Левски Милош Цветкович вече е готов за игра. Бранителят до момента не е взел участие в нито една контрола на тима. Той се контузи преди 0:3 от малтийския Хибърниънс, а Роси реши да не прибързва с включването му в игра срещу австрийския Волфсбергер (3:0), пише „Тема спорт“. Защитникът лекуваше разтежение на мускул. Заради него пропусна и някои занимания.

Следващият нов чужденец в Левски влиза в историята

В негово отсъствие по-голям шанс за изява получи младокът Ивайло Найденов. Халфът бе преквалифициран в десен защитник още през есента. Делио Роси предпочита да използва юношата на този пост, отколкото да мъчи Роман Прохазка на него. Найденов игра добре в първите две контроли – справи се доста по-силно, отколкото колегата си вляво на отбраната Иван Горанов.

И израелци се точат на искан от Левски

Очаква се от двубоя с Флориана в понеделник Делио Роси да започне да избистря някакъв стартов състав и да дава повече игрово време на играчите, на които ще разчита през пролетния полусезон.

Веселин Минев: Хората, които направиха глупостите в Левски, вече ги няма (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]