Пената: Да пазим голове и за официалните мачове! Резултатите с Левски и Лудогорец може да повлияят на юбилея

0

Треньор №1 на България за 20-и век Димитър Пенев коментира пред „Тема Спорт“ разгромния успех на ЦСКА над Дзянсу.

„Дано само Капело не ни се е разсърдил. Като треньор едва ли са го били така, съмнява ме и като играч да е губил с подобен резултат. Головете обаче нека да ги пазим и за официалните мачове. Радващото е, че отборът тръгва добре в Испания, това означава, че е работил на ниво в Сандански.

По отношение победата над китайците – някои хора ще се изсмеят на съперника. Но в никакъв случай не бива да ги подценяваме. Дзянсу е един от най-богатите клубове в страната, а вече 10 години китайците опитват да правят добър футбол с класни чужденци. Не бива да се омаловажава победата на ЦСКА. Радостно е, че с голове се включиха и част от младите ни футболисти, а и титулярите очевидно се чувстват много добре“, каза Пенев.

„Сега със Спартак Москва и Динамо Киев ще ни е по-трудно, това са доста сериозни отбори. Ще е интересно да премерим сили, те ще покажат на какво ниво сме“, добави Пенев.

„По организацията на 70-го-дишния юбилей на ЦСКА се работи много усилено. Ще се получи невероятен празник. Важно е обаче и как ще завършат дербитата с Левски и Лудогорец. Резултатите от тях може до известна степен да повлияят на тържествата“, коментира още Пената.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]