Феро: Достатъчно се изложихме!

0

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов бе категоричен, че тимът му няма право на повече грешки в битката във Втора лига, пише „Тема спорт“. Утре монтанчани приемат друг от претендентите за елита – Литекс. През седмицата възпитаниците на Феро поднесоха една от изненадите на 1/16-финалите за купата, елиминирайки Черно море в Чипровци.

„Момчетата изиграха мача с много голямо вдъхновение и дисциплина. Нещо, което не го виждах в предишните два двубоя. Всички играха много организирано. Напълно заслужено спечелихме въпреки инфарктните последни минути. Радвам се за настроението в играта. Сега ни чака много тежко домакинство срещу Литекс. В първенството нямаме право на грешка и трябва да продължим по същия начин както срещу Черно море. Обнадежден съм от това, което видях. Играем като отбор. Видях пламък в очите на момчетата. Със съшия ентусиазъм трябва да продължим. Ние сме отбор, който може да победи всеки“, категоричен бе Спасов.

„Литекс е много добър отбор. Съставен от млади момчета, които са жадни за футбол. Чака ни тежка среша. Трябва да подходим много мотивирано. Мачовете за първенство са коренно различни от тези за първенство. На нас ни трябват точки. Достатъчно се изложихме в първите кръгове, за да допускаме нови катаклизми в отбора“, добави наставникът на Монтана.

Атакуващият халф Борислав Балджийски е под въпрос. Той се контузи по време на мача с варненци, след като се сблъска с вратаря на съперника Боровик. Вчера Балджийски тренираше индивидуално. Травмата на левия бек Тодор Колев пък отшумя и той ще е на линия за сблъсъка с Литекс.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК