УЕФА идва в Разград за звезда на Лудогорец

0

Отличното представяне на Джоди Лукоки накара хора на УЕФА да дойдат в Разград и да направят интервю с него. Представящият се отлично играч от ДР Конго вкара красив победен гол на Хофенхайм за престижния успех на родния шампион с 2:1, пише „Меридиан мач“. Освен това, бившият футболист на Аякс се намира в топформа и реализира попадения и за победите над Септември (Сф) и Берое от Първа лига. През този сезон и Лига Европа има магазинно предаване, както от дълги години е с Шампионската лига.

В същото време от Лудогорец пуснаха билетите за своите фенове, които ще наблюдават на живо двубоя със Спортинг Брага на стадион „Мунисипал де Брага“ на 19 октомври. Те вече се продават на клубната база в Разград. Цената на един входен талон за сектор А9 на съоръжението е 30 евро. Привържениците, живущи извън България, могат да се снабдят с пропуски със заявка по мейл – tickets®ludo-gorets.com и предварително плащане по банков път.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]