Удар по ЦСКА! Гласен за титуляр срещу Левски отпада от сметките на Белчев

0
-
-

ЦСКА остана без бразилеца Енрике Рафаел за вечното дерби. 24-годишият южноамериканец бе гласен за титуляр в мач №1 на България, след като стартира и срещу Пирин (0:0) в неделя, пише „Тема спорт“. В 58-ата минута на двубоя на „Армията“ обаче Енрике бе много лошо застъпен от бранител на орлетата. В ситуацията имаше голяма опасност кракът на бразилеца дори да бъде счупен, но все пак това не се случи. Енрике обаче е получил травма в глезена и първоначалните индикации сочат, че тя е тежка – по всяка вероятност става въпрос за скъсани връзки. Днес сутринта офанзивният футболист ще премине ядрено-магнитен резонанс, който окончателно ще покаже каква е диагнозата му. Дори и да няма засегнати сериозно връзки, Енрике със сигурност е аут за вечното дерби.

Феновете на ЦСКА скочиха на Белчев: Този хасковски чехъл си няма идея къде се намира!!! Трябва ни Стойчо Младенов

Само той на този етап е в лазарета на ЦСКА. Другите контузени са възстановени и вчера стартираха тренировки на пълни обороти. Капитанът Чорбаджийски отново е на линия след травма в кръста, получена на тренировка с националния отбор. Александър Георгиев също имаше лека контузия, но и той вече се готви на сто процента. Десподов остана извън групата за мача с Пирин, тъй като на последното занимание преди срещата е получил болки в кръста. Проблемът обаче не е бил сериозен и крилото също ще е на разположение на Стамен Белчев.

Наказателен лагер за ЦСКА след издънката с Пирин

В състава няма наказани футболисти за дербито със сините. С картони висеше единствено Малинов и по тази причина той бе оставен на пейката срещу Пирин. При следваща санкция в жълто правата на Малинов ще бъдат спрени за една среща. Така, ако бъде санкциониран срещу Левски, той ще пропусне срещата с Ботев Враца на „Армията“ от турнира за Купата на България.

ЦСКА с важна информация за феновете си за дербито с Левски

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]