Феновете на ЦСКА скочиха на Белчев: Този хасковски чехъл си няма идея къде се намира!!! Трябва ни Стойчо Младенов

0

Голям брой от феновете на ЦСКА-София изразиха във фейсбук недоволството си от работата на Стамен Белчев, пише „Меридиан мач“. Причината за това станаха двете поредни издънки – 2:2 с Етър и 0:0 с Пирин, които свалиха „червените“ от върха за сметка на Лудогорец, а освен това позволиха на Левски да се доближи на 3 точки в седмицата на дербито на „Васил Левски“.

Наказателен лагер за ЦСКА след издънката с Пирин

„Щом мачът се закучи, Белчев не знае какво да направи, винаги е така. Не става все с Каранга или в последната минута. Стамен има два поправителни, ако ги вземе и двата ще забравим бързо за издънките. Но ако не ги вземе…“, пише Димитър Драганов.

„Още от миналия сезон го говоря това. Този хасковски чехъл си няма идея къде се намира!!! Дори румънското недоразумение прояви характер и се опита да наложи някакъв собствен стил на игра. Този разчита на късмет и безидейни хаотични центрирания цял мач!!!“, пък е мнението на потребител с никнейм „Et Moi“.

ЦСКА с важна информация за феновете си за дербито с Левски

„Стамен Белчев е уникален треньор!!! С последните два мача надъха говедата, ще обезвери нашите фенове и то точно преди мача с онези… Този човек не подготвя шампионски отбор, явно не става“, е мнението на Милен Борисов.

Живко Иванов пък пита: „Аз имам само един въпрос към нашия треньор – кога г-н Белчев ще разберете, че от Меркадо нищо не става и ще спрете да го пускате в игра? За липсата на Десподов не мога да коментирам, може да е контузен, не зная. Но ако е здрав и е извън групата, това е престъпление“.

Стойчо Стоилов: Срещу нас е цялото БФС и всички съдии!

Тодор Цонков мисли в бъдещето и предлага вариант за смяната на Белчев: „СТОЙЧО МЛАДЕНОВ! Такива трябват в този момент на ЦСКА!“.

„Защитниците на Белчо още ли искат да играем в Европа с него!!!“, смята пък Pavel Fratello.

Гриша Ганев реши бъдещето на Стамен Белчев

Има и други фенове, които не винят само Стамен за слабите резултати напоследък. „Белчев не е виновен. Тия ментета друг ги води“, пише Милен Берберов.

Шеф на ЦСКА: Не сме вариете, че да участваме в търгове и конкурси! Шепа несретници се напъват, да отиват в Разград (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]