Трансферна цел на ЦСКА се развихри в САЩ: Бележи фамозен гол и сътвори скандал (ВИДЕО)

0

Холандският плеймейкър Роланд Алберг, който е трансферна цел на ЦСКА, сътвори страхотен гол, но и скандал в мач от първенството на САЩ. Офанзивният халф се появи като резерва и се разписа с кинжален удар от границата на наказателното поле за своя тим Филаделфия Юниън. С това той оформи крайното 2:0 над Сиатъл Саундърс.

Минути по-рано обаче Алберг сътвори и скандал. Отборът му получи дузпа, при което холандецът грабна топката от свой съотборник и изпълни, но ударът му излезе в аут.

Представянето му в тази среща е показателно и за целия му престой във Филаделфия. Холандецът редува силни с по-слаби изяви, а в момента е със статут на резерва. Въпреки това Алберг има 7 гола този сезон за 869 минути на терена. Общо за Филаделфия има 51 мача и 16 гола. Преди това е бил част от елитния холандски АДО Ден Хааг, с който се е разписвал срещу грандовете ПСВ и Фейенорд. Алберг обаче често е на нож с треньорите си и не успява да се задържи дълго в един клуб.

Преди няколко дни американски журналист разкри в ефир, че ЦСКА проявява много силен интерес към играча и ако той не поднови изтичащия му в края на тази година договор с Филаделфия, е доста вероятно да подсили армейците през зимата.

Снимка: nbcsports.com

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]