Трансферната бомба е факт! Левски подписа с национал на Швеция (СНИМКА)

0

Антон Тинерхолм вече е играч на Левски. Новината официално бе съобщена от мениджърската агенция на шведа. 26-годишният защитник е бил в София, където е сложил подпис под договор със „сините“. Контрактът, видно от снимката, публикувана във Фейсбук страницата на агенцията, е бил отпразнуван в столично заведение. На фотоса се вижда, че новото попълнение на тима от „Герена“ е в компанията на Асен Букарев и исландеца Холмар Ейолфсон.

Антон Тинерхолм ще излезе без пари на Левски, тъй като пристига като свободен агент. Той стана шампион на Швеция с Малмьо, а бе избран и за защитник №1 на местното първенство. Общо за вече бившия си клуб има записани 136 мача и 8 гола. Участвал е и в 7 мача за националния отбор на Швеция.

След като официално договорът с Левски е факт, Антон Тинерхолм се превръща в първото зимно ново попълнение на „сините“, далеч преди да е отворил трансферният прозорец.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]