Спряган за Левски: Не мисля за този отбор, концентриран съм изцяло върху Боависта

0
-
-

В началото на седмицата португалецът – Жоао Силва Талоча стана популярен в родното медийно пространство. Бранителят на Боависта бе свързан с трансфер в Левски, като за подписа му „сините“ трябвало да спорят с гръцкия Паниониос.

Италиански гранд оказа огромна чест на Делио Роси

Според информацията, столичният гранд е имал опознавателен разговор с агента на играча – Хоаким Рибейро, но към днешна дата, сделката била далеч от финализиране. Поради този факт, „Топспорт“ потърси самия футболист, който бе доста лаконичен относно възможността да премине на стадион „Георги Аспарухов“.

Ивайло Андонов: Когато те иска гранд като Левски, нормално е да отидеш! Костов трябва да вкарва на всеки 2 мача

„Концентриран съм изцяло върху представянето си с екипа на Боависта. Не мисля за Левски или други отбори. Всичко свързано с професионалната ми кариера зависи от решенията на моя личен агент. Той най-добре знае кое е подходящото за мен“, заяви Талоча пред „Топспорт“.

ВИДЕО: Голове и бързи обороти за „сините“ в Малта

Договорът на Жоао изтича през лятото. В кариерата си до този момент той е играл за отборите на Фамилисао, Какадореш Тапиаш и Визела.

Следващият нов чужденец в Левски влиза в историята

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]