Созопол уреди шестима нови

0
-
-

Созопол ще остане край морето по време на зимната си подготовка, съобщи старши треньорът Румен Димов. Той събира възпитаниците си за първа тренировка на 8 януари от 15 ч. Една седмица футболистите ще провеждат двуразови занимания в домашни условия, след което се отправят на лагер в Поморие от 15 до 26 януари. Уговорени са 8 контроли, първата от които е на 13 януари с Берое в Стара Загора.

Румен Димов посочи, че подсилва състава с 6-има нови футболисти, чиито имена ще бъдат обявени на първата тренировка. „Небесносините” вече се разделиха с Диян Хаджиев и Георги Петров, които останаха за дълго извън терена заради здравословни проблеми. Хаджиев си тръгва по взаимно съгласие, а договорът на Петров изтече и няма да бъде подновен.

Созопол е предпоследен във временното класиране на Втора лига, но наставникът Димов не губи кураж, че отборът може да се спаси от изпадане. „Може да сме изостанали в точките, но нито сме се отчаяли, нито сме се предали. Ще се борим до последно, за да останем в групата. Чакат ни тежки изпитания, но аз съм оптимист”, заяви Румен Димов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]