Първо в KS: Мъри прие офертата на Астана

0
-
-

Станимир Стоилов е приел офертата на Астана, научи KotaSport.com. Българският специалист ще продължи да води казахстанския отбор, с който постигна немислими за местния футбол успехи. Мъри дори вече е запретнал ръкави и работи по селекцията. Единствено някоя страхотна оферта в последния момент преди подписването на договора може да обърне нещата в коренно противоположна посока.

Само в KS: Левски набеляза бразилски нападател

Както е известно, за Астана записа историческо постижение в Лига Европа, излизайки от групите. По този начин на отборът му предстои пролетно участие в надпреварата. На 1/16-финалите съперник на водения от Стоилов тим е португалският Спортинг.

Ейолфсон аут за началото на подготовката, Левски все по-близко до 300 хиляди евро

Припомняме, че последния мач от груповата фаза в Лига Европа на Астана, бъдещето на Станимир Стоилов бе неясно. Преговори за продължаване на неговия договор не бяха започнати и специалистът бе свободен да преговаря с други отбори. В последните дни се появи информация за интерес към него от страна на Малага. Същевременно от казахстанския клуб разкриха, че са започнали преговори за задържането на българския треньор. В крайна сметка Стоилов е решил да продължи работата си в Астана.

Партизан остави на улицата трансферна цел на Левски

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]