Само в KS: Левски набеляза бразилски нападател

0

Левски е набелязал бразилски нападател, научи KotaSport.com. От „Герена“ пазят в строга тайна името на футболиста. Ясно е обаче, че кариоката е 22-годишен. Таранът е с впечатляващата физика. Ако се стигна до привличането му, надеждите са той да се превърне в откритието на сезона.

Левски отряза турци за Мапуку, давали малко пари

В момента ръководните фактори в клуба очакват Делио Роси да каже тежката си дума, дали одобрява набелязания футболист. На старши треньора, който се прибра за празниците, му е изпратено сериозно количество видеоматериал с изявите на играча. След като се запознае с качествата му, италианецът ще произнесе и „присъдата“. Ако той даде зелена светлина, преговорите за привличането му ще започнат веднага.

Делио Роси знае как се печелят полуфинали

Припомняме, че до момента Левски обяви само едно ново попълнение. Това е защитникът Аймен Белаид. За тунизиеца това ще е втори престой на „Герена“, след като той вече носи синята фланелка от началото на 2014-а до края на 2015 година.

Ейолфсон аут за началото на подготовката, Левски все по-близко до 300 хиляди евро

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]