Созопол подаде жалба, реферът не им дал 3 дузпи

4

Созопол подаде жалба срещу съдията Петър Кирилов от Добрич. Това стана веднага след загубата у дома с 1:2 от Ботев Враца в 10-ия кръг от първенството на Втора лига. Домакините заявиха куп претенции срещу главния рефер, като основните са за неотсъдени три дузпи в тяхна полза.

„Играта се развива, отборите се развиват, само съдиите не са в час. Не приличаме на изпадащ отбор, но ако се свири така, по-добре да не сме сред професионалистите. Базата и правилното футболно развитие на Созопол няма кой да му ги отнеме, а това е много по-важно”, заяви след мача старши треньорът на Созопол Румен Димов.

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

Само плаче Румен Димов и се мисли за голям треньор .

iLARION mAKARIOPOLSKI
iLARION mAKARIOPOLSKI
6 години по-рано

Бат Румба не се излагай футболен човек си !!! Трябва да имаш претенции точно за 1 дузпа,в началото на второто полувреме,на пръта игра с ръка !!! Враца също могат да имат претенции за дузпа пак през второто полувреме.Не се излагай ,а си натъкми защитата през целия сезон не си играл с една двойка централни защитници дето да се окомплектоват и защо Делчев се махна,като той ти беше мотора отзад.И тази тактика дето я почна в началото на сезона с трима в защита ти еба майката на полусезона ,имаш футболисти ,но си натъкми защитата,винаги си се славел с добра защита,този сезон… Прочети още »

Коко
Коко
6 години по-рано

Дори и да не са били 3 дузпи, Румен е много прав за съдиите! Аз се чудя на Боби Михайлов как още не е уволнил П. Петров /шефа на съдиите/. Няма кръг в който да няма груби съдийски грешки! А ако Б. Михайлов отиде гледа детски футболен мач сигурно ще се гръмне, като види какви съдии се задават от долу! Всички съдии, масово не са в час и въобще не знаят къде се намират!

sozopol
sozopol
6 години по-рано

Ало големия(малък тренер) виж си първо твоите грешки после съдийските-ако не си ги знаеш отговори моля те на няколко въпроса-Защо разби готов отбор за А група с неадекватните си селекции–Къде са момчета като Жоро Радев,Хашев,Горанов,Манев,Калоянов,Капитанов?Защо са още в отбора хрантутници като Мърчо,Семенца и там подобия на футболисти?Кой те излъга че До Кармо е звезда?А може и да се замислиш и къде е агитката и кой е виновен че е няма там? sozopol 03.10.2017 Румене хората не са прости-замисли се малко и кажи на хората в какви условия спят футболистите ти,къде и какво ядат,какво възстановяване имат и т,.н и после говори… Прочети още »