Созопол загуби и от Марица (СНИМКИ)

0

Созопол допусна пета поредна загуба във Втора лига. Морският тим отстъпи при визитата си на Марица с минималното 0:1.

„Небесносините“ можеха да поведат след по-малко от 120 секунди игра, но нацелиха гредата, а при добавката Николов спаси. В 16-ата минута Иван Пенев стреля атрактивно със задна ножица, но топката премина над вратата. 180 секунди по-късно Кристиан Тафраджийски беше изпуснат, навлезе и стреля, но Николов успя да спаси. Димитър Юруков отговори с удар от воле, но покрай вратата. В 32-та минута удар на Кристиян Пешов стреля от дистанция, Николов изби в корнер. След изпълнението му Зайденов стреля с глава, но покрай вратата. В 34-та минута удар на Свилен Щерев от дистанция затрудни Нотев, който успя да избие. Последва и изстрел от фаул на Джунейт Яшар, който премина опасно покрай вратата на Созопол. В 42-та минута Венци Гюзелев се измъкна добре, опита да прехвърли вратаря, изстрелът рикошира в Нотев и излезе в корнер. След неговото изпълнение много хубав удар на Юруков беше избит от стража на гостите.

В 55-та минута Кристиян Тафраджийски стреля, но Николов успя да улови. В 61-та минута удар на Юруков премина над вратата. В 73-та минута изстрел на Венци Гюзелев пък премина покрай вратата. Така се стигна до 77-ата минута, когато пловдивчани поведоха. Рангел Игнатов се възползва от грешка в „небесносинята“ отбрана, излезе сам срещу Нотев и го преодоля за 1:0. Малко по-късно Никола Марин можеше да удвои, но Нотев успя да спаси удара му от малък ъгъл.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]