Славия взима нападател, следи Иса и Домовчийски

0

Славия почти сигурно ще привлече нападател по време на зимната пауза, разбра „Тема Спорт“. Белите са на път да продадат голмайстора си Ивайло Димитров. Той вече се е разбрал за нов договор с клуба и веднага след като преподпише, ще бъде трансфериран. Опции са тимове от Русия, Казахстан и Турция. Такава е била договорката между юношата на ЦСКА и ръководството на Славия. Настоящият му контракт е до 31 декември. Президентът Венцеслав Стефанов вече е запознал старши треньора Златомир Загорчич с възможността напролет да се оправя без Ивайло Димитров.

Белите следят ситуацията около двама от нападателите на Верея – Валери Домовчийски и Исмаил Иса. Както е известно, заралии са изпаднали в сериозно финансово затруднение и играчите им могат да разтрогнат по всяко време заради неплатени заплати.

Домо вече игра при белите през 216 година (12 мача и 4 гола). Ако се стигне до напускането им на Верея, те първо ще се опитат да си намерят отбори в чужбина. Иса и Домовчийски са наясно, че ако не успеят сега, то през лятото Славия може да им помогне да заиграят отново навън.

В същото време стана ясно, че белите ще започнат подготовка за пролетния дял на 10 януари. Тя ще включва
два лагера – в Сандански и Турция. В зависимост от времето такъв у нас може и да няма.

21-годишният Сюлейман Траоре пък едва ли ще дебютира и в предстоящото гостуване на Берое в събота. На него все още му липсва игрови опит и с оглед важността на срещата едва ли ще се появи на терена. Доскоро той имаше проблеми с документите, което бавеше включването му в групата. Сега обаче Траоре най-после ще е сред 18-те, но едва ли ще се появи на терена.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]