Сектор Г: Ще посрещнем подобаващо ордите на Гела в Храма!

0

Фен клубът на ЦСКА „Сектор Г“ подгря атмосферата преди двубоя с Лудогорец в неделя чрез публикация на страницата си във Фейсбук.

„Приятели, докато се подготвяме трескаво за мача в Делиормана, стана ясно, че фК „антибиотик“ ще гостува в Храма за купата. Труден жребий, но и тест, който можем да преминем успешно заедно – отбор и публика!

В този ред на мисли призоваваме всички вас през оставащия около месец до двубоя за купата да се мобилизирате максимално и когато ордите на Гела дойдат в нашия Дом, бъдете сигурни, че ще им подготвим подобаващо посрещане! Такова, което ще се помни задълго!

Нека си припомним и някои позабравени неща – хората, които искат да ни няма. Хората, срещу чийто господар ще се изправим в неделя. И хората, които никога няма да стъпят в нашия дом. Ще се видим в неделя в Разград. Борбата тепърва започва!“, написаха от „Сектор Г“. Фен клубът прилага към своето съобщение снимки, свързани с разследването на „Господари на ефира“ за фирмите участници в търга за активите на ПФК ЦСКА АД.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]