Свети Никола загуби от Равда (СНИМКИ)

0
-
-

Свети Никола загуби от Равда в мач от „А“ Областна футболна група. Бургазлии бяха символични домакини в тази среща, тъй като срещата се проведе на стадиона в Равда.  „Светиите“ отстъпиха с 2:4. Те могат за съжаляват за изпуснатата победа, след като сътвориха куп пропуски пред противниковата врата.

В началото на мача „светиите“ пропуснаха 2 чисти положения, но все пак Асен Джамбазов реализира за 1:0. Последва нова серия от 3 пропуснати чисти голови положения. Отборът на Равда успя да изравни с попадение на Тони Дерменджиев, а гол на Пламен Валешков доведе до пълен обрат. С втория си гол в мача, Асен Джамбазов изравни за 2:2. Нови пропуски лишиха Свети Никола от трето попадение, каквото пък падна в тяхната врата, дело на звездата на тима Милен Георгиев. В заключителните секунди Теодор Кусев оформи крайното 2:4.

„Нямам обяснения какво се случи в мача ни с Равда. Недоумявам как, вместо да водиш с 3 или 4 гола на полувремето, може да загубиш срещата с 2:4. Поздравявам отбора на Равда за победата и коректната игра. Благодаря на съдийската бригада за коректното съдийство, както и на нашите момчета, които играха според възможностите си, с някои изключения. В игра се включиха и двама от юношите на клуба ни – Тони Авелов и Мартин Маринов. Те ще бъдат част от новия отбор за сезон 2017/2018 – в „Б“ Областна футболна група, както и основни състезатели на старшата възраст, заедно с другите юноши, които в момента са младша възраст. Ако всички срещи в първенствата ни протичаха в този спортен и приятелски дух, наистина щяхме да се разтоварваме психически, каквато е и моята идеология“, коментира за KotaSport.com наставникът на „светиите“ Павлин Ковачев.

„Сега на дневен ред са срещите на юношите и децата ни в областната група – срещу Нефтохимик в събота ,на стадиона ни в квартал Рудник. Призовавам родители и приятели, както и повечето от мъжкия отбор, да подкрепим нашата свежа кръв, защото малко остана да огорчим тимовете на една от най-добрите школи в България – тази на Черноморец Бургас“, допълни Ковачев.

Състав на Свети Никола: №44 Димитър Стоянов Личев, №3 Георги Марио Захариев, №4 Мирослав Манев Загорски, №6 Димитър Димчев Демирев, №8 Кирил Михайлов Станчев., №11 Младен Тодоров Джамбазов, №13 Николай Иванов Марев, №15 Асен Бончев Джамбазов, №24 Златиан Пламенов Петров, №26 Лъчезар Валиев Бебев, №86 Иван Миленов Иванов

Резерви: №16 Мартин Цветанов Маринов, №21 Тони Емилов Авелов, №22 Мартин Желев Митрев, №25 Илия Тодоров Бодуров, №32 Неделчо Огнянов Танев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК