Родните съдии с нов шеф напролет! Сменят Чичо Пешо с бивш топ рефер

0

Съдийската комисия ще има нов председател през пролетния дял на първенството. Настоящият шеф на реферите Петър Петров, известен още като Пепи флагчето, няма да запази мястото си след конгреса на БФС, твърди „Тема спорт“. В началото на месец декември ще се проведе заседание на Изпълкома. На него трябва да се постанови дата, на която да бъде свикано събрание за избор на президент на централата и нови ръководни органи. Очаква се Конгресът да се проведе през месец февруари 2018 година.

През есента Петър Петров бе на път да си тръгне и дори бе хвърлил оставка. Това стана след големите скандали още в началото на първенството, когато от ЦСКА и Левски обявиха, че всичките съдийски грешки са в полза на определен отбор. Оставката обаче не бе приета от президента на централата Борислав Михайлов.

Вече са обсъждани две имена, които да наследят Петър Петров и да оглавят Съдийската комисия кьм БфС. Едното от тях е на бившия топрефер Антон Генов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]