Първи нов в селекцията на Акрапович

0

Ден след като представи новия си треньор Бруно Акрапович, Локо (Пловдив) може да се похвали и с първото си зимно попълнение, пише „Меридиан мач“. Това е канадският нападател Алесандро Хожабърпур, който ще подпише официално договор с клуба през зимната пауза.

Младият талант позира с черно-бяла фланелка още преди 3 месеца в компанията на собственика на Локомотим Христо Крушарски, но тогава не бе уреден и картотекиран, защото бе едва на 17 години. Хожабърпур, който е с ирански корени и италиански паспорт бе харесан от пловдивчани на юношеския турнир „Христо Бонев“ в Говедарци, когато играеше за тима на Ванкувър Олимпикс.

Локомотив имаше възможност да го уреди за дублиращия си отбор, но ръководството прецени, че ще го изчака да навърши пълнолетие, за да подпише договор директно с първия отбор.

Хожабърпур тренира отдавна с мъжкия отбор, а сега бе одобрен и от босненския треньор Бруно Акрапович. Канадецът обаче ще бъде по-скоро като талант за бъдещето, отколкото като решение за проблемите в атака на „черно-белите“ в този момент.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]