Преди Созопол – Черноморец (Балчик) (вероятни състави)

0
-
-

Созопол започва новото първенство с домакинство на Черноморец (Балчик). Двубоят е днес, от 19:00 ч., на ст. „Арена Созопол”.

Созопол ще хвърли всички усилия, за да започне новия сезон победоносно. Наставникът на тима Румен Димов иска градация в резултатите през всеки сезон. Това означава, че през този ще се преследва място в тройката, което пък дава право минимум на участие в бараж за влизане в Първа лига. Старши треньорът на „небесносините” ще трябва да търси трите точки срещу Черноморец със сериозни кадрови проблеми, най-вече в атака. Двамата основни футболисти, от които се очаква да поразяват противниковите мрежи, са с травми. Това са бразилската перла в селекцията на морския тим Габриел До Кармо и Георги Петров. В лазарета е и друг офанзивен футболист – Диян Хаджиев, на когото също се възлагат сериозни надежди за силно представяне през сезона.

„Първият мач от сезона винаги е по-труден. Ние сме мотивирани да започнем с победа. С волята, която имаме, с характера и чисто футболните умения трябва да пречупим гостите. Созопол винаги излиза като фаворит, със самочувствие, особено на „Арена Созопол”. Ние никога не можем да приемем ролята на аутсайдери, независимо срещу кого играем. Гледали сме съперника, запознати сме с неговите качества. Но колкото и банално да звучи, важно е ние как ще играем. Уважавам Черноморец (Балчик), това е добър отбор. Знам, че ни очаква труден двубой. Но ние излизаме само за победа – то е моята философия и тази на клуба. Нашите фенове също искат победата и затова ще я търсим от първата минута”, коментира наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Стоянов, Андреев, Пенев, Лефтеров, Георгиев, Радев, Баев, Пешов, Мантаров, Тафраджийски

Резерви: Нотев, Янчев, Сечков, Каймакански, Митев, Мустафа, Димов

Наказани: Няма

Контузени: До Кармо, Петров, Хаджиев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК