Преди Царско село – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър гостува на Царско село в първи мач от новия сезон на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 18:30 ч. Срещата ще бъде официален дебют за новия наставник на тима Николай Жечев. Той със сигурност ще иска да потегли начело на тима с победа.

От лагера на морския тим отчитат, че двубоят ще бъде доста труден. Въпреки това, всички са убедени, че могат да си тръгнат минимум с точка. В предсезонните контроли отборът не записа добри резултати, но пък показа доста приятна игра и единствено куп пропуски от чисти положения бяха причината за липсата на повечко победи. Сега надеждите са, че каръкът пред гола ще бъде счупен, а вратата на Царско село – поразена. Предпоставка за добър изход на двубоя е и липсата на контузени и наказани футболисти. Така старши треньорът на „делфините” ще може да избира сред най-добре подготвените си играчи.

„Отиваме за победа. Но каквото е писано, това ще стане. Отборът е подготвен добре. Момчетата се стараха доста по време на подготовката. Според мен резултатите в контролите не отговарят на играта, която показахме. Тимът е готов за началото на Втора лига. Знаем, че първите мачове са по-трудни, докато се влезе в игрови ритъм. Но мисля, че отборът е подготвен за първенството”, коментира за KotaSport.com наставникът на Несебър Николай Жечев.

Вероятен състав на Несебър: Бояджиев, Костов, Молдованов, Пюскюлю, Али, Манев, Димов, Пехливанов, Баев, Ангелов, Колев

Резерви: Димитров, Попов, Вълчев, Дамянов, Бенчев, Дросев, Йосков

Наказани: Няма

Контузени: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК