Преди Созопол – Локомотив (Сф) (вероятен състав)

0

Созопол излиза срещу Локомотив (Сф) с основна цел да покаже да добра игра и ако може да се поздрави с крайния успех. Двубоят е днес, от 18:00 ч.

„Небесносините” нямат победа в последните си два мача и сега ще искат да прекъснат неприятната серия. За целта наставникът на тима няма да може да разчита на трима от основните си футболисти – наказаните Стоян Мантаров и Михаил Георгиев, както и контузеният Мирослав Радев. Силният човек на морския тим се изказа изключително ласкаво за днешния си съперник.

Изправяме се срещу отбор, който дълбоко уважаваме – институция в българския футбол. Клуб, който е бил сред водещите в България. Голямо браво на ръководството, треньорите и собствениците на Локомотив, които се опитват да възродят този клуб, след катаклизмите. Пожелавам им успех от все сърце и дано да върнат отбора там, където му е мястото.

Нашите футболисти са запознати с това какво им предстои. Направили сме видеоанализи и сме работили усърдно през седмицата. Надявам се да сме се подготвили така, както трябва и утре да покажем добра игра, с която да зарадваме привържениците на футбола, които ще бъдат на стадиона. Имаме своите кадрови проблеми. Но това ми дава шанс да направим промени. Знаете, че аз съм от треньорите, които правят ротации. Ще има изненади в състава. Но независимо кой ще излезе утре, надявам се демонстрираме нашия стил на игра”, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Мартин Теменлиев, Ангел Делчев,Любомир  Илиев, Мартин Сечков, Христо Каймакански, Кристиян Пешов, Якуб Идризов, Мустафа Мустафа, Кристиян Тафраджийски, Борислав Борисов, Деян Христов

Резерви: Свилен Нотев, иван Янчев, Даниел Андреев, Станимир Баев, Живко Комелов, Милен Димов, Георги Петров

Контузени: Мирослав Радев

Наказани: Стоян Мантаров, Михаил Георгиев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК