Преди Септември – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър ще изиграе едно най-тежките си гостувания за сезона с изключително осакатен състав. Двубоят е днес, от 18:00 ч.

Визитата на втория в класирането Септември (София) ще пропуснат цели петима футболисти на „делфините”, при това все основни единици. Наставникът на тима Николай Русев няма да може да разчита на защитниците Диян Молдованов и капитана Николай Костов, полузащитниците Галин Димов и Джунейт  Яшар, както и на нападателя Симеон Баев. И петимата бяха наказани от ДК на БФС за по един мач. В групата за двубоя ще попаднат доста юноши, като някои от тях може да започнат и като титуляри. Добрата новина е завръщането в игра на нападателя Иван Цачев, който изтърпя своето наказание.

„Както добре знаете, основните цели бяха две – да запазим мястото си във Втора лига и да налагаме наши юноши. Въпреки че срещаме един от лидерите в класирането, отново ще заложим на по-млади футболисти. Нека да се каляват в битките”, коментира наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Росен Андонов, Георги Георгиев, Иван Стоянов, Емин Ахмед, Стамен Ангелов, Жак Пехливанов, Цветомир Цонков, Стоян Вълчев, Нуретин Пюскюлю, Ерай Карадайъ, Иван Цачев

Резерви: Стамен Бояджиев, Живко Динев, Даниел Бенчев, Николай Дамянов, Николай Колев, Даниел Стоянов

Контузени: Джуниет Али

Наказани: Джунейт Яшар, Симеон Баев, Галин Димов, Диян Молдованов, Николай Костов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК