Преди Поморие – Царско село (вероятен състав)

0

Поморие приема Царско село на връх празник на морския град – Гергьовден. Двубоят е днес, от 18:00 ч.

Общинския футболен клуб ще опита да поднесе подобаващ подарък на своите привърженици по случай 6 май, побеждавайки гостуващия тим. След трудното начало на пролетния дял от шампионата, сега възпитаниците на Малин Орачев се намират в серия от 4 мача без загуба, от които 3 победи и равенство в морското дерби като гост на Созопол.

Наставникът на Поморие със сигурност няма да може да разчита на трима от своите футболисти – трайно контузените Християн Казаков и Стефан Стаматов, както и на наказания Станислав Дрянов. Поради други сериозни кадрови проблеми, старши треньорът ще определи групата за мача в последния момент. Играчите и треньорското ръководство пък ще имат допълнителен стимул за крайния успех. Ако спечелят трите точки, то те ще могат да се изравнят на третото място с Витоша. На „Бистришките тигри” им предстои тежка визита на лидера Етър (Велико Търново), а разликата между тях и Поморие е само 3 пункта.

Вероятен състав на Поморие: Димитър Тодоров, Ахмед Ахмедов, Бекир Расим, Георги Петков, Деян Лозев, Иван Колев, Илиян Шерденов, Милен Танев, Мирослав Коев, Слави Шопов, Станислав Жеков

Резерви: Димитър Илиев, Живко Илиев, Антон Иванов, Ростислав Петров, Кирил Георгиев,  Станислав Ганев, Мартин Василев

Контузени: Християн Казаков, Стефан Стаматов

Наказани: Станислав Дрянов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК