Преди Лудогорец 2 – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува на Лудогорец 2 в отложен мач от XVIII кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес,

[sociallocker id=5830]

от 15:30 ч.

„Небесносините” все още нямат победа през пролетния дял от шампионата. Те инкасираха минимална загуба с 0:1 при гостуването си на Царско село, а у дома направиха зрелищно равенство 3:3 в морското дерби с Несебър. Сега възпитаниците на Румен Димов са пределно мотивирани за първи успех след подновяването на шампионата. Трите точки ще бъдат изключително важни в борбата на тима за място в първата тройка на класирането, което ще им осигури място на баражите за влизане в Първа лига. Наставникът на отбора ще трябва да замени принудително някои основни състезатели. Наказан е героят от мача с „делфините”. Мустафа Мустафа, който реализира две попадения, получи червен картон в продължението на двубоя и пропуска визитата на „орлите”. Аут със сигурност е и централният защитник Любомир Илиев. Той се възстановява от травма в адукторите и ще бъде извън терените поне 10-ина дни. Един от основните играчи в халфовата линия Якуб Идризов е болен и също отпада от сметките на Румен Димов. С различни травми са още младите таланти Милен Димов и Живко Комелов.

„Запознати сме с това, което ни очаква. Запознати сме със състава, който ще излезе срещу нас. Знаем техните силни качества. Отборът, който ще излезе срещу нас, няма да има нищо общо с това, което играе до момента. Подготвили сме се. Знаем ние как ще играем, как ще изглеждаме. Остава само да го приложим. Дано успеем да направим това, което можем и което ни се иска. Надявам се да покажем добър футбол и да стигнем до положителен за нас резултат“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Янчев, Сечков, Делчев, Мантаров, Пешов, Радев, Хаджиев, Митев, Тафраджийски, Христов

Резерви: Пацов, Андреев, Мехмедали, Баев, Барисов, Георгиев, Петров

Контузени: Илиев, Димов, Комелов, Идризов

Наказани: Мустафа

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]