Преди Верея – Поморие (вероятен състав)

0
-
-

Поморие гостува на Верея (Стара Загора) в спор за място на ¼-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят ще се проведе днес (27 октомври), от 17:00 ч., на ст. „Трейс Арена“.

Поморие ще опита да поднесе една от изненадите на надпреварата, елиминирайки елитния

[sociallocker id=5830]

клуб. В последните си двубои от първенството възпитаниците на Малин Орачев показват сериозно израстване както в играта си, така и в резултатите. Въпреки че загуби визитата си на Витоша, морският отново демонстрира стабилност в отделните линии.

Наставникът на Поморие няма да може да разчита на двама от своите футболисти. Заради различни контузии, от групата със сигурност отпадат Християн Казаков и Бекир Расим. Всички останали играчи са на разположение за мача, тъй като няма такива с натрупани картони и съответно с наказание. Твърде вероятно е Малин Орачев да направи известни промени в титулярния състав, за да запази свежи основните си футболисти за предстоящото дерби от втория ни ешелон със Созопол. Именно във Втора професионална лига поморийци трябва да наваксат слабия си старт и да трупат точков актив.

„Целта ни е да се представим, да изиграем един добър мач и разбира се да продължим. Това е престижен турнир и в никакъв случай няма да го подценяваме. Ще дадем всичко от себе си. Надявам се да победим и да преминем в следващата фаза на надпреварата“, коментира за KotaSport.com наставникът на Поморие Малин Орачев.

Вероятен състав на Поморие: Д. Илиев, Ант. Иванов, Г. Петков, M. Василев, М. Коев, М. Тевия, Ж. Илиев, Хр. Лемперов, К. Георгиев, Ил. Шерденов, Ахм. Ахмедов

Резерви: Д. Тодоров, Д. Лозев, Ст. Жеков, Д. Стаматов, Ив. Колев, М. Танев, Д. Стоянов

Контузени:  Хр. Казаков, Б. Расим

Наказани: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]