Преди Ботев (Пд) – Нефтохимик (вероятен състав)

0

Нефтохимик гостува на Ботев (Пловдив) в мач от ¼-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят е днес (27 октомври), от 20:00 ч., на базата на пловдивчани в Коматево.

„Шейховете” стабилизираха изявите си под ръководството на новия си наставник Христо Янев и в

[sociallocker id=5830]

последните си две срещи за първенство постигнаха домакинска победа и равенство като гост. Сега те ще направят всичко възможно да продължат възходящата си линия и при отворила се възможност да отстранят „канарчетата”.

Още след равенството с Верея, старши треньорът на бургазлии заяви, че приоритет за отбора е първенството. Там „зелените” се намират в долната половина на таблицата, като допреди 2 кръга дори бяха на последното място. Именно заради лошия старт в Първа професионална лига и дефицита на точки, силите ще бъдат концентрирани във вътрешния шампионат.  Това по всяка вероятност означава, че на известна част от титулярите ще бъде дадена почивка за този мач, тъй като Христо Янев ще иска да ги запази свежи за предстоящото тежко гостуване на Черно море. За двубоя срещу Ботев, младият специалист  няма да може да ползва услугите на контузения централен бранител Яни Пехливанов. Освен това, от групата за мача със сигурност отпада и друг от защитниците – Ангел Грънчов. Носителят на Купата с ЦСКА ще трябва да изтърпи наказание, заради натрупани картони.

Състав на Нефтохимик: Ст. Колев, В. Хомей, К. Велков, М. Ранджелович, Ж. Хаджиев, Л. Божинов, Ем. Манев, Ив. Вълчанов, Р. Руменов, Ст. Маламов, К. Хазуров

Резерви: Я. Георгиев, И. Малинов, Й. Йорданов, М. Орачев, М. Огнянов, Н. Дюлгеров, В. Христов

Наказани: Анг. Грънчов

Контузени: Я. Пехливанов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]