Поляци напират за резерва на Левски

0

Защитникът на Левски Димитър Пиргов може да се озове в Полша след Нова година, пише „Меридиан мач“. Интерес към него са проявили няколко клуба от Екстракласа. Те смятат, че може да направят добра сделка със „сините“, защото договорът му с тях изтича през лятото. От Левски афишираха, че ще опитат да го продължат, но едва ли ще откажат да се разделят с Пиргов, ако се появи изгодна оферта за него.

Защитникът е успял да хване окото на поляците през миналото първенство, когато се превърна в твърд титуляр. След идването на Делио Роси и привличането на Ейолофсон, изпадна в ролята на резерва. Според запознати има също вариант и Димитър да бъде продаден в Кипър или Израел.

Интерес от чужбина има и към още един играч на „сините“, както писа „Меридиан мач“. Това е Васил Панайотов, който успя да се наложи сред титулярите на „Герена“, въпреки че се смяташе, че ще бъде твърда резерва, когато дойде през лятото от Полша.

В Левски обаче ще решават какво ще правят, след като осигурят играчите, които поиска Делио Роси. Италианецът засега е афиширал, че няма да има изхвърляния и иска подсилване на три поста.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]