„Орлите“ вдигат трибуната за гости експресно

0
-
-

От вчера започна строежът на новия сектор за гости на „Лудогорец Арена“. По предварителни очаквания, той ще е готов до май и ако всичко е наред и няма обилни валежи от сняг или дъжд, трибуната ще приеме първите си фенове в мачовете от плейофите на Първа лига, пише „Меридиан мач“. Изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев вече обяви през ноември, че в най-скоро време започва изграждането на новото съоръжение и това е факт. Секторът ще бъде идентичен с трибуна „Моци“, която е с капацитет от 2308 седалки, изработени от същата фирма, направила тези на „Алианц Арена“.

Извънредна почивка в Лудогорец

Докато тече строежът на трибуната за гости, феновете на другите отбори ще бъдат настанявани в Сектор А. Така е в мачовете от Лига Европа, така ще бъде и с привържениците на Милан. През миналата година Лудогорец вече изгради един нов сектор -В. Първата копка бе направена през март, а през август тя бе пусната в експлоатация.

Апата засипа със суперлативи Лудогорец

Последната част от реконструкцията на „Лудргорец Apeна“ ще бъде бутането на стария сектор А и изграждането на супер модерна трибуна. Иначе на стадиона ще има контрола на националите с Румъния през март, а не е изключено там да се играят и някои срещи от Лигата на нациите.

Херо: Швиерчок е изостанал с подготовката

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]