ЦСКА най-близо до мач с Ливърпул за празненствата

0
-
-

ЦСКА е най-близо дo договорка с Ливърпул за шоумач на юбилея си. Двубоят е планиран за 5 май, когато армейците ще навършат 70 години, пише „Тема спорт“. Те вече са провели редица разговори с английския гранд и вероятността мърсисайдци да пристигнат в София е най-голяма. 31-кратните шампиони имат и други варианти за опонент в шоусрещата – Нотингам, Байерн и Барселона, но до договорка с някой от тях ще се стигне по-трудно.

Апата засипа със суперлативи Лудогорец

Ливърпул, в случай че финалните детайли с англичаните бъдат уточнени, ще пристигне в София с формация от ветерани, които са участвали в паметните двубои с ЦСКА през 1982 година. Тогава армейците елиминират на 1/4-финал за КЕШ мърсисайдци, които са действащ европейски клубен шампион (0:1 на „Анфилд“ и 2:0 на реванша в София). В шоумача на 5 май червените също ще излязат с големи фигури от своята история. Очаква се да се включи и Христо Стоичков.

Капитанът на ЦСКА желан от турци

Предвидени са и редица интересни мероприятия, свързани с отбора, който ще гостува в София. ЦСКА е готов в много голяма степен с цялата организация около юбилея си на 5 май. След двубоя ще има концерт на Националния стадион „Васил Левски“, като на него може да пее Слави Трифонов. Обсъждани са и имената на световноизвестни рок банди. Освен това е планирано да бъдат наградени редица бивши футболисти и спортисти, които са писали славната история на армейците. От ЦСКА ще настояват да се поставят и паметни плочи на стадион „Васил Левски“, свързани с големите успехи на отбора в евротурнирите.

Георги Миланов се скъса да хвали Гриша Ганчев: Ако се върна в България, очевидно е за кой отбор ще играя

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]