Извънредна почивка в Лудогорец

0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров нареди извънредна 24-часова почивка за футболистите. Продиктувана е от наситената тренировъчна програма и поредица от контролни мачове, още 4 в рамките на една седмица до края на лагера в Белек, пише „24 часа“. За капак е и заболяването на трима футболисти.

Апата засипа със суперлативи Лудогорец

Вчера разградчани възстановяваха след успеха с 2:0 предишната вечер срещу третия в Румъния „Университатя“ с бившия национал Апостол Попов в състава. Головете набута Жоао Пауло през второто полувреме. Следобедната тренировка бе отменена, както и тази в събота преди обяд. Следващото занимание е вечерта. Трима от отбора – Светослав Дяков, Александър Василев и Светослав Ковачев, са с настинка и са в ръцете на доктора на отбора. Джоди Лукоки, който не рита срещу румънците заради проблеми с коляното, ще се възстановява още няколко дни.

Лудогорец разрушава сектора за гости, превръща го в едно от най-удобните места на стадиона

Херо не иска да рискува с преждевременното пускане в игра на бързоногото крило, за да не се усложни контузията. Лукоки и последната придобивка на Лудогорец Якуб Швиерчок бяха единствените от отбора, които проведоха индивидуално занимание снощи. Холандецът работеше с физиотерапевтите, докато полският национал, който порита през второто полувреме срещу румънците, се подготвяше под ръководството на кондиционния треньор Детелин Маслов.

Херо: Швиерчок е изостанал с подготовката

„Видно е, че има качества, но трябва да наваксва в подготовката и да свиква с нашия стил на игра“, заяви Херо. 58-годишният специалист похвали своите особено за второто полувреме. Не подмина и младоците Доминик Янков и Светослав Ковачев.

„Личи си израстването на двете момчета от нашата школа, както и на Жоао Пауло, който се очертава да бъде още една опция в състава за официалните мачове на отбора през пролетта“, призна Димитров.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]